Jelenlegi hely

Szakmák éjszakája

Szeretnénk az érdeklődők figyelmébe ajánlani a Szakmák Éjszakája nevű országos rendezvényt, melyet 2018. április 13-án, pénteken 18 és 22 óra között rendeznek meg. A program célja, hogy megismertesse a fiatalokkal a szakmákat, népszerűsítse a szakképzést. Ennek érdekében e rendezvényhez csatlakozott az ország összes szakképzési centruma. Egy kis kedvcsináló:

https://szakmakejszakaja.hu/

1. "A Danubius Hotels Group és Budapesti Vendéglátóipairi és Humán Szakképzési Centrum (BVHSZC) és tagintézményei az idei program legizgalmasabb helyszínévé varázsolják a Danubius Hotel Flamencot, ahol a szakma nagyjai 14 állomáson mutatják be a turizmus-vendéglátás és a szállodák színes világát. Tarts velünk Te is! Lásd, érezd, hogyan működik a turizmus-vendéglátás szakma a mindennapokban, milyen karrier-, és fejlődési lehetőségek várják a fiatalokat! A Danubius titkaiba bepillantást nyújtó 7 állomáson valódi történeteket hallhatsz, különlegességeket kóstolhatsz és kipróbálhatod a csak erre az alkalomra kialakított, egyedülálló Gastro Szabaduló szobánkat is. A program keretében a Budapesti Vendéglátóipari és Humán Szakképzési Centrum tagintézményei további 7 változatos és izgalmas programmal várják az érdeklődőket a helyszínen."

https://szakmaititkainkejszakaja.hu/#program

2. A Budapesti Komplex Szakképzési Centrum szeretettel meghívja Önt és iskolájuk tanulóit, tanárait, valamint minden érdeklődőt a 2018. április 13-án (pénteken) megrendezésre kerülő SZAKMÁK ÉJSZAKÁJA rendezvényére. A Construma szakkiállítás biztosít idén helyet a Budapesti Komplex Szakképzési Centrum Szakmák Éjszakája rendezvényének, ahol 2.600 m2-en, közel 200 szakmát lehet kipróbálni, megismerni és megszeretni.

 

3. "Ebben a meghívóban a Budapesti Gépészeti Szakképzési Centrum, azon belül a Fáy András Közlekedésgépészeti, Műszaki Szakgimnázium által nyújtott programokra szeretném felhívni a figyelmét. Igyekeztünk olyan előadásokat, interaktív bemutatókat, szakmai foglalkozásokat összeállítani, melyek várhatóan több korcsoport érdeklődését felkeltik, legyenek ők még általános iskolások (6. vagy 7. osztályosok) vagy középiskolások, akik szakmát szeretnének tanulni, vagy már felnőttek, akik műszaki érdeklődésűek."

4. Szakmák éjszakája a Bercsényiben

5. Szeretettel és tisztelettel meghívjuk az Ön által vezetett Intézményben tanuló  7. és  8. osztályos diákokat,  2018. április 13-án, pénteken este 6 és 10 óra között megrendezésre kerülő Szakmák Éjszakája rendezvényünkre. Az eseménysorozat helyszíne az iskola épülete (1215 Budapest, Csete Balázs utca 6-8.) , szervezői az iskola tanárai és diákjai.

Tags: