Jelenlegi hely

Nevelést segítő tevékenységek

A biztonságos internetezésről

„Ha valami pénzbe kerül, azt ritkán adják mégis ingyen. Oka van: valamilyen gonosz programot akarnak a gépedbe juttatni!”

„Soha ne találkozz interneten megismert emberrel! Ha nagyon akarsz valakivel találkozni, vigyél magaddal egy felnőttet, akiben megbízol!”

Gondolatébresztő mondatok ezek, melyeket Földesi Tamástól hallhattunk a Biztonságos internetezés előadássorozat keretében. 

Fontos tudnivalók a HPV elleni védőoltásról

Budapest Főváros XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzat Képviselő-testülete úgy döntött, hogy támogatja a kerületben állandó lakcímmel rendelkező és a 2017/18-as tanévben 7. osztályba járó fiúgyermekek HPV elleni védőoltásának költségét.

SZÜLŐI NYILATKOZAT letölthető innen.

Az egészségügyi ellátással kapcsolatos további információk a TANÍTÁS / NEVELÉST SEGÍTŐ TEVÉKENYSÉGEK menüből érhetők el.

Térítésmentes méhnyakrák elleni oltás igénylése

Ezúton szeretnénk a 7. osztályosok szüleinek figyelmét felhívni, hogy 2016. december 16-ig van lehetőség az iskolai egészségügyi szolgálatnál a leány gyermekek számára a térítésmentes méhnyakrák elleni oltást kérni. A melléklet tartalmaz egy szülői nyilatkozatot.

Gyermekvédelmi felelős

Gyermekvédelmi felelős:

Burka Erika

Fogadóóra: egyéni egyeztetés alapján (szülőknek, gyerekeknek egyaránt)
tel.: (20) 2255060

Feliratkozás Nevelést segítő tevékenységek csatornájára