Jelenlegi hely

Történelem

Siker a Horváth Mihály történelemversenyen

A Horváth Mihály tehetséggondozó és múzeumbarát verseny a történelem iránt mélyebben érdeklődő diákokat szólítja meg. Szerdahelyi Zoltán iskolánk 6. a osztályos tanulója 3. helyezést ért el. Pályamunkájáért különdíjban is részesült.

A bókays történelem csapat újabb győzelme

2018.02.08-án került sor iskolánkban a tankerületi döntőre az Ókori Kelet témában. A XVIII., XIX., XX. kerületek legjobb, kerületükben már győztes csapatai vettek részt a döntőn. Csapatunk imponáló fölénnyel nyerte meg a többfordulós versenyt.

Ókori Kelet csapatverseny

Az idén az először megrendezett Ókori Kelet csapatversenyen Abdalla Amna, Korom Regina, Kovács Róza 5.b osztályos tanulókból álló csapat végzett az 1. helyen!

Emlékséta 1956

Az iskola 8. évfolyamával lehetőséget kaptunk az Önkormányzattól, hogy meglátogassunk az 1956-os forradalom és szabadságharchoz kapcsolódó emlékhelyeket. A most következő sorok diákjaink írásaiból idézett gondolatok.

Országos történelmi verseny

Abdalla Rami 7.a osztályos tanuló az országos történelmi verseny budapesti versenyén 9 helyezést ért el, Pesti Gergely Norbert 8.b osztályos tanuló a 28. lett. Gratulálunk!

Felvételi lapok

Korábbi évek felvételi feladatlapjai gyakorláshoz

A 8.b látogatása a zsidónegyedben

Múlt pénteken egy remek programban volt részünk, ellátogattunk a Dohány utca környékére, a zsidónegyedbe.

Szent László Komplex Történelmi Verseny

2014. május 22-én került megrendezésre a Szent László Komplex Történelmi Verseny budapesti döntője.

Országos történelem verseny

Archív bejegyzés (2012)

1. helyezés az országos történelem versenyen! Idén 10.alkalommal rendezték meg a Haza és haladás országos történelem versenyt. 

Feliratkozás Történelem csatornájára