Jelenlegi hely

Tájékoztatás a Szélmalom utcai épületben történt intézkedésekről

Tájékoztatás a Szélmalom utcai épületben történt intézkedésekről

Utolsó módosítás: 
2022.06.06 08:06

Tisztelt Szülők!

Tájékoztatom Önöket, hogy a mai napon az újabb technikai problémát sikeresen kezeltük.

Reggel a Szélmalom utcai épületben nem volt áram, így nem tudtuk használni a fűtéspaneleket. A hibát jeleztük a Tankerületnek, akik azonnal megkezdték a hiba elhárítását célzó intézkedéseket.

Az épületben fagyoskodó gyermekeknek reggel meleg teát osztottunk, ezalatt megkezdtük a főépületben karantén miatt üresen maradt termek fertőtlenítését. 9 óra előtt megkezdődött a Szélmalom utcai épület kiürítése. A Szélmalom utcába járó alsós osztályokat elhelyeztük a főépületben.

Délelőtt megtörtént az elektromos hiba kijavítása, így az ebédeltetés rendben zajlott, az ételek melegen tartásáról gondoskodni tudtunk.

Holnap várhatóan megérkezik a szükséges alkatrész a kazán javításához. Addig minden osztálynak tudunk helyet biztosítani a főépületben.

 

A szülők aggodalmát megértve nekünk, az iskola dolgozóinak is az a legfőbb célunk, hogy gondoskodjunk a gyermekek egészségének megóvásáról, a tanítás zavartalanságát tőlünk telhető módon biztosítsuk, a technikai akadályokat gyorsan elhárítsuk.

 

Kérem, hogy hiteles információkért minden esetben az iskola vezetőségéhez vagy titkárságához forduljanak, vagy kövessék az iskola honlapján közzétett tájékoztatókat.

 

További türelmüket és megértésüket kérem.

                                     

Baldaváriné Juhász Év

intézményvezető

 

2021. november 10.

Szerző: 
lichtnori