Jelenlegi hely

Tájékoztató az intézményi étkeztetésről

Tisztelt Szülők!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy 2016. december hónaptól elindul az étkezési programunk internetes felülete, mely terveink szerint széleskörű lehetőséget biztosít gyermeke étkezésének elektronikus lemondásához, továbbá a későbbiekben a megrendeléséhez és a térítési díj megfizetéséhez.

A bevezetés gördülékeny kivitelezése érdekében szükség van az Önök együttműködő támogatására is, ezért az alábbiakban tájékoztatjuk arról, hogy hogyan tudja ezeket a lehetőségeket igénybe venni.

Az internetes felület bevezetésével kapcsolatos legfontosabb információk és kitöltendő dokumentumok :

Az online felület használata előzetes regisztrációhoz kötött, a regisztrációhoz szükséges nyilatkozatot honlapunkról vagy a gyermeke oktatási intézményéből szerezheti be, melyet 2 példányban kell kitöltenie és gyermeke oktatási intézményében leadnia. Az online felületre történő belépés regisztráció után lehetséges. Regisztrációt követően Önnek lehetősége nyílik a program segítségével gyermeke megrendelt étkezésének módosítására, valamint a közeljövőben, ugyanezen a felületen, a következő havi igények összeállítására és a megrendelésének bankkártyával történő kifizetésére. Törekvéseinknek célja, hogy Önök a lehető legkényelmesebben intézhessék gyermekük étkezésével kapcsolatos teendőiket, bárhonnan néhány kattintással elérve.

Szeretnénk felhívni figyelmüket arra, hogy a honlapon tett elmentett módosítások, (a következő napra) minden nap 9 óráig véglegesítésre kerülnek és az adatok további módosítására egyedi kérés alapján sincs lehetőség!

Amennyiben az étkezési típus megváltoztatását kérik, úgy az ehhez szükséges kérelmet szintén 2 példányban kell kitöltenie és gyermeke intézményében vagy a GESZ központjában leadnia, legkésőbb adott hónap 20-áig, így a kért módosítás a következő hónaptól igényelhető.

A nyilatkozatok átvehetők az oktatási intézményekben, a GESZ pénztárában, és letölthetők a www.gesz18.hu (Étkeztetés menüpont alatt) oldalon.

Reméljük az online felület bevezetése elnyeri tetszésüket és a továbbiakban egyszerűbbé és kényelmesebbé tehetjük gyermeke étkezésével kapcsolatos teendőit.

Az újonnan bevezetett szolgáltatáson túl az alábbi elérhetőségek is rendelkezésre állnak:

Telefonszám: 06-1-296-1488

e-mail: etkezeslemondas@gesz.bp18.hu

Szíves együttműködését előre is köszönjük!

Budapest, 2016. november 30.

Tisztelettel Budapest Főváros XVIII. kerület Gazdasági Ellátó Szolgálat