Jelenlegi hely

Országos történetíró pályázat

Kedves tanítók, gyerekek!
Az M2 gyerekcsatorna országos történetíró pályázatot hirdet. 
Általános iskolások fogalmazásait várjuk, amelyben saját történeteiket mesélik el. A történet témája a testvéri szeretet. Olyan mulatságos, vagy megható történeteket várunk, amelyekre szívesen emlékeznek a gyerekek, és amelyekben ők szerepelnek a testvérükkel, vagy testvéreikkel együtt.  Fiktív történetek beküldésére is van lehetőség. 
A fogalmazás lehet elbeszélés, lehet benne párbeszéd, vagy lehet leírás. 
Kézzel írott pályaműveket is elfogadunk, ezeket scannelve, vagy fotózva kérjük szépen. 
A fogalmazás terjedelme legalább egy A/4-es oldal, vagy két oldal a kis alakú vonalas füzetben. Maximális terjedelem nincs meghatározva. 
A pályaműveken szerepeljen a gyerekek neve és egy email cím, amelyen értesíteni tudjuk azokat, akik munkáját kiválasztottuk. 
A kiválasztott történeteket az MTVA stábja leforgatja a Hetedhét kaland szereplő gyerekeivel. A forgatásra meghívjuk a történetírót, és annak családját, akik részt vehetnek a forgatáson, figyelhetik azt.  
Az elkészült anyagokat az M2 gyerekcsatornán a Hetedhét kaland című műsorban vetítjük le. 
A kampány 2019-ben év végéig tart, tehát a pályázat folyamatos, előreláthatólag 30-40 fogalmazást szeretnénk megfilmesíteni. 
A felhívásunkat a Hetedhét kaland honlapján is el lehet olvasni. 
https://www.mediaklikk.hu/cikk/2019/04/30/az-m2-gyerekcsatorna-altalanos-iskolasok-reszere-palyazatot-hirdet-neked-van-testvered-cimmel
A pályázatokat a hetedhetkaland@mtva.hu címre várjuk.