Jelenlegi hely

Koronavírus - újabb óvintézkedések

Tájékoztatás a koronavírus járvánnyal kapcsolatos újabb intézkedésekről

A XVIII. Kerületi Bókay Árpád Általános Iskola tanulóit és pedagógusait érintő minden iskolán kívüli programot (Lázár Ervin Program, múzeumi nap, német nyelvi tábor, természettudományi kirándulás, Kiválóságok tábora, kerületi tanulmányi és sportversenyek stb.) március és április hónapban visszavonásig.

Március 13-án, a közelgő nemzeti ünnep alkalmából osztálykeretben tartunk megemlékezést.

A Külső-Pesti Tankerületi Központ igazgatójának utasítására elmaradnak az alábbi események is:

„A mai naptól, 2020. március 12-től visszavonásig az intézményekben semmilyen nyílt nap, iskolai csipegető (leendő elsősöknek szervezett foglalkozások), szülői értekezlet, fogadóóra nem tartható meg.”

Reggelente iskolába érkezéskor a tanulóknak azonnal kezet kell mosniuk, majd megkeresni az ügyeletes nevelőt, aki az utánfertőtlenítésre szolgáló folyadékot adagolja.

A külföldre utazó családok továbbra is közvetlenül az intézményvezetőnek jelezzék írásban az utazási szándékukat!

Az utazást követően a hazatérés napjától számított két héten belül a tanulók nem jöhetnek iskolába (tünetmentesség esetén sem). Csak két hét elteltével látogathatják újra a tanórákat a háziorvostól hozott igazolással: amelyen szerepel, hogy a tanuló közösségbe mehet.

Az intézkedések a kialakult járványügyi helyzetben iskolánk tanulóinak és dolgozóinak biztonságát, a betegség terjedésének megelőzését szolgálják.

 

Budapest, 2020. március 12.

 

Baldaváriné Juhász Éva

mb. intézményvezető