Jelenlegi hely

Kedves Bókays Szülők!

Kedves Bókays Szülők!

Már 8 hete dolgozunk karanténban, digitális oktatással.

Tudom, hogy egyre fárasztóbb, megterhelőbb a gyerekek tanulását folyamatosan figyelemmel kísérni, segíteni, miközben mindenki igyekszik elvégezni a saját munkahelyi feladatait és a ház körül adódó munkákat.

Mindannyian várjuk már, hogy az életünk visszazökkenjen a megszokott kerékvágásba. Hiányoznak a személyes találkozások, a beszélgetések, az együtt megélt élmények.

Az eltelt 8 hét számtalan új kihívás elé állította a gyerekeket, a szülőket és a pedagógusokat  egyaránt.  Naponta látom és hiszem, hogy mi, a bókaysok közössége a legtöbb helyzetben kiválóan helytállunk.

Köszönöm minden kedves szülőnek az eddig nyújtott segítséget. Köszönöm a rászoruló családoknak felkínált tárgyi eszközöket, a digitális oktatás beindításához nyújtott szakmai segítséget, a törődést, odafigyelést, amellyel gyermekeik tanulását segítik. Köszönöm azt a rugalmasságot, ahogyan igyekeznek a változó körülményekhez alkalmazkodni, és az együttműködési készséget, szeretet, amely leveleikből árad.

Még néhány hét kitartásra van szükség, és nemsokára véget ér a tanév.

A hátralévő időszakra is jó egészséget, megújuló energiát és türelmet kívánok mindnyájuknak. Továbbra is számítok együttműködésükre.

 

Baldaváriné Juhász Éva

mb. intézményvezető