Jelenlegi hely

Rendkívüli intézkedések

Tisztelt Szülők!

Tájékoztatom Önöket, hogy a 2020-21. tanév megkezdése előtt a rendkívüli járványügyi helyzetre való tekintettel az alábbi intézkedéseket vezettem be:

 1. A tanév szeptember 1-jén kezdődik, reggel 8 órakor.
 2. Tanévnyitó ünnepséget a Wlassics Gyula utcai épületben kizárólag az 1. évfolyam részvételével tartunk, reggel 8 órai kezdettel.
 3. Minden elsős mellett 1 kísérő vehet részt az udvari ünnepségen.
 4. A kísérők a számukra kijelölt helyen tartózkodhatnak. Számukra az arc takarása maszkkal vagy kendővel kötelező.
 5. A tanulók fotózására osztályonként 2-2 szülő kérhet írásbeli engedélyt az intézményvezetőtől.Ők fogják fotózni az osztály többi tagját is, és felvételeiket megosztják az osztály szülői közösségével.
 6. Rossz idő esetén az ünnepség elmarad.
 7. A magasabb évfolyamok az 1. órában saját tantermükben követik figyelemmel az évnyitó eseményeit osztályfőnökük útmutatása szerint.
 8. Minden tanterem fertőtlenítő nagytakarítása megtörtént a nyári szünet végén. A napi fertőtlenítésről folyamatosan gondoskodunk.
 9. Az iskolába belépőknek (diákoknak, szülőknek, pedagógusoknak, külső személyeknek egyaránt) kötelező a bejáratnál kihelyezett kézfertőtlenítők használata.
 10. Az iskolába belépőknek kötelező a maszk viselése mindaddig, amíg zárt térben a közösen használt terekben (folyosón, mosdóban, ebédlőben, könyvtárban stb.) tartózkodnak.
 11. A tanítási órákon abban az esetben nem kötelező a maszk viselése, ha az osztály tagjain és a pedagóguson kívül nincs más jelen a teremben.
 12. Bontott csoportoknak (ahol a csoport tagjai több osztályból tevődnek össze) általában kötelező a maszk viselése, ettől eltérni csak akkor szabad, ha a csoport akkora teremben tartózkodik, ahol megtartható a biztonságos védőtávolság.
 13. Az iskola tanulói és dolgozói naponta maguk gondoskodnak saját részükre védőmaszkról.
 14. A napi fertőtlenítés megkönnyítése érdekében a diákok a tanítási nap végeztével semmiféle felszerelést nem hagyhatnak bent az iskola épületében.
 15. A tanítási napokon a szülők nem kísérhetik be a tanulókat az iskola épületébe. A távozó gyermekekért érkezők csak az épületen kívül várakozhatnak.
 16. A szülői értekezleteket személyes megjelenéssel osztályteremben vagy online tartjuk az osztályfőnök által meghatározott módon.
 17. A szülő köteles tájékoztatni az iskolát, ha gyermeke pozitív vírusteszttel rendelkezik vagy a család karanténba került.

 

A szabályozás további részleteiről az osztályfőnökök adnak tájékoztatást az első szülői értekezleten és az osztályok honlapján.

Mindannyiunk érdekében elengedhetetlenül fontos az intézkedések maradéktalan betartása, ebben kérem együttműködésüket és támogatásukat.

Budapest, 2020. augusztus 28.                                                                Baldaváriné Juhász Éva

                                                                                                                              intézményvezető