Jelenlegi hely

Ügyelet az iskolában

Tisztelt Szülők!

Az alábbi rendelkezésre figyelemmel tájékoztatom Önöket az iskolai ügyelet megszervezéséről:

„ A védelmi intézkedések ideiglenes szigorításáról szóló 104/2021. (III. 5.) Korm. rendelet szerint az általános iskolákban bevezetett tantermen kívüli, digitális munkarend időtartama alatt – a szülő, törvényes képviselő kérelmére az intézményvezető gondoskodik a gyermekek, tanulók napközbeni felügyeletének megszervezéséről. A védelmi intézkedések ideiglenes szigorítása idején a gyermekfelügyeletről szóló 111/2021. (III. 6.) Korm. rendelet 2. §-ban a Kormány arra kéri fel a szülőket, hogy a gyermekfelügyeletet csak a legszükségesebb esetben – különösen munkavégzés, védekezésben való részvétel céljából– vegyék igénybe.”

Iskolai ügyelet igényét előző napon írásban kell bejelenteni az iskola portáján kérhető nyilatkozattal vagy online az iskola címere: bokay@bokay.hu. Minden esetben mellékelni kell a munkáltató igazolását, hogy a szülő munkahelyén látja el napi munkáját vagy a védekezésben vesz részt.

Az ügyeletes nevelő csak felügyeletet lát el, közben saját szakóráit tartja. Az ügyeleten lévő gyermek önállóan tanul, ezért órarend szerinti felszerelését hoznia kell magával.

Maszk viselése az ügyelet teljes időtartama alatt kötelező.

 2021. 03. 07.

 

Baldaváriné Juhász Éva

intézményvezető