Jelenlegi hely

Felhívás Szülőknek

Tisztelt Szülők!

Kérem Önöket, hogy a jelenleg március 8. és április 7. között tervezett időszakban segítsék gyermekeik és a pedagógusok munkáját a digitális oktatás hatékonyságának, sikerességének érdekében.

Felhívom a figyelmüket arra, hogy a veszélyhelyzeti iskolai intézkedések célja a járvány megfékezése, mindannyiunk egészségének védelme. Ezért kérem, ügyeljenek arra, hogy a gyermekek MARADJANAK OTTHON.

Az egész országra kiterjedő rendelkezés értelmében iskolai ügyeletet szükség esetén tartunk, ám a tanulókat kivételes esetben (pl. feleltetés, dolgozatírás céljából) sem hívjuk be az intézménybe.

A tanórák egy része online jelenléttel, más része feladatküldésre épülő önálló tanulói munkával fog megvalósulni.

Kérem, segítsenek megszervezni, megtervezni a gyermekek napirendjét az osztályfőnökök által küldött online órarend alapján!

A tanítási idő változatlan, tehát az órák és feladatküldések naponta 8 és 16 óra között történnek. Ez nem jelenti azt, hogy a gyermeknek folyamatosan a gép előtt kell ülnie. Az órák közötti hosszú szünetek lehetőséget nyújtanak a pihenésre, felfrissülésre vagy éppen a kapott feladatok megoldására.

 

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönöm.

Vigyázzunk egymásra, és óvjuk saját egészségünket!

 

2021. 03. 06.                                                                                     Baldaváriné Juhász Éva

                                                                                                                  intézményvezető